sq5ltl Opublikowano 15 Lutego 2019 #1 Opublikowano 15 Lutego 2019 Dzień dobry, czy jest może tu na forum ktoś z dużym doświadczeniem, kto możne podpowiedzieć jaki palnik wybrać? Zastanawiam się nad: - Palnik PELLASX i tutaj mamy - linia X i linia M znam różnice w/w typów i sposoby pracy, ale nie znam opinii użytkowników, awaryjności itd... - Palnik Kipi - wiem z tego forum jedynie, że trzeba brać ten o mocy 20kW bo lepiej spala pellet - No i największa zagadka Palnik firmy Mikro-Energia PRR-AC - tu nic nie wiem o tym palniku. Chodzi mi o obiektywne uwagi odnośnie eksploatacji wspomnianych palników. Pozdrawiam Paweł
Benton661 Opublikowano 15 Lutego 2019 #2 Opublikowano 15 Lutego 2019 Mam Pellasa Revo i nuuudy, Panie :) Nic się nie psuje od 3 lat, nawet zapalarka ma się dobrze:)
menel Opublikowano 15 Lutego 2019 #3 Opublikowano 15 Lutego 2019 Ja grzeje Eco-palnik od Skiepko od wrzesnia CWU i CO . Na razie wszystko ok. Berdzo fajny w czyszczeniu i wymianie/naprawie np. Zapalarki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.