Gość Opublikowano 29 Stycznia 2019 #26 Opublikowano 29 Stycznia 2019 19 minut temu, Dioob napisał: Kolego teraz jest idealnie, naprawdę tak jak pisałem 10x25 cm =250 cm + fugi 9*1.5mm i do tego płytka podłogowa i wychodzi prawie że idealnie Pisałeś,że przy podłodze płytka wyjdzie prawie cała a wyjdzie w zasadzie cała-może miejscami trzeba będzie skubać kilka mm. 21 minut temu, Dioob napisał: Zauważ że gdybym nad oknem dał cała płytkę to okno ma ok 140 cm i na dole i tak by wyszła l-ka tyle że trochę mniejsza Zgadza się,ale byś miał jakieś 10cm a teraz masz około 7cm-wizualnie lepiej. Wiadomo,że do tego dochodzą jeszcze inne elementy jak np geberit/prysznic/półki itd-ja tego nie widzę a pewnie i to jest uwzględnione. Odnoszę się jedynie do tego co na zdjęciu.
Gość miki1212 Opublikowano 29 Stycznia 2019 #27 Opublikowano 29 Stycznia 2019 4 godziny temu, Visitor1230 napisał: Coz... madre rzeczy piszesz. Wiem. Z doświadczenia z resztą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.