blachaxxx Opublikowano 5 Stycznia 2019 #1 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam mam kociołek 2f atmosferyczny chciałbym zmienić na kondensacyjny bo turbo już chyba nie ma. Jaki najlepiej kupić , jak najtańszy a zarazem sprawdzony. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
tommy07 Opublikowano 5 Stycznia 2019 #2 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Termet , Immergas , Ariston kieszeni nie urwą. Szukaj takiego żebyś miał serwis blisko.
klaudiuszd Opublikowano 5 Stycznia 2019 #3 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jak chcesz Termeta brać to dołóż te parę złoty do golda. O wiele łatwiej jest na nim parametry poustawiać.
blachaxxx Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor #4 Opublikowano 5 Stycznia 2019 A junkers cerapur compact?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
tomo31 Opublikowano 8 Stycznia 2019 #6 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja mam Junkers Compact, wersja 2f. Ogólnie kocioł spisuje się bardzo dzielnie. Ma dość niski start co ma duże znaczenie dla zużycia gazu. Patrz także na serwis, tak by był blisko. Napewno są lepsze kotły na rynku, ten jest w dosyć rozsądnych pieniądzach.Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
blachaxxx Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor #7 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Podobno u mnie na wsi tylko junkers ma serwis natychmiastowy.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.