pawel1992xxx Opublikowano 30 Listopada 2018 #1 Opublikowano 30 Listopada 2018 Dzień dobry, Posiadam pompę obiegową COSMO z siłownikiem, lecz nie wiem co oznaczają na niej wyświetlane symbole. Jest ich trzy rodzaje oraz trzy biegi do każdego. Lewym górnym przyciskiem zmienia się symbole (wykres). Występują: opadający, stały oraz ten co jest wyświetlany. Ustawienie potrzebne mi jest do podłogówki. Nie wiem też co oznacza przycisk po prawej stronie (jakiś tryb nocny?). Proszę o pomoc w wyjaśnieniu oraz wskazaniu najlepszej opcji dla podłogówki. Pozdrawiam.
ameno25 Opublikowano 30 Listopada 2018 #2 Opublikowano 30 Listopada 2018 Podłogowka bez siłowników stała różnica ciśnień, podłogowka z siłowniki zmienna różnica ciśnień. Podłogowka pompa powinna pracować cały czas Wysłane z mojego E6633 przy użyciu Tapatalka
pawel1992xxx Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor #3 Opublikowano 30 Listopada 2018 Czyli: Podłogówka bez siłowników stała różnica ciśnień - wykres łagodnie opadający Podłogówka z siłownikiem zmienna różnica ciśnień - wykres rosnący Podłogówka pompa pracuje cały czas - wykres stały dobrze rozumiem? a do podłogówki zasilanej kotłem gazowym kondensacyjnym jaką opcję wybrać? Pompa podłogówki posiada siłownik sterowany modułem MM100.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.