bsmaszcz Opublikowano 27 Listopada 2018 #1 Opublikowano 27 Listopada 2018 Jak spalć żeby nie oglosic konsumenckiego bankructwa? Znacie jakieś triki co to daja wymierny efekt. Ogrzewam dom 150 metrow, kociol dosc dobry, eko za tone niecale 900 stow. Nie mam pojęcia co robie zle – wydaje krocie od października do kwietnia
Gość berthold61 Opublikowano 27 Listopada 2018 #3 Opublikowano 27 Listopada 2018 Do jednego krocie to dwie tony a do drugiego 7 ton to rewelka bo zeszły sezon spalił więcej ,
mkaczko Opublikowano 27 Listopada 2018 #4 Opublikowano 27 Listopada 2018 Jak spalć żeby nie oglosic konsumenckiego bankructwa? Znacie jakieś triki co to daja wymierny efekt. Ogrzewam dom 150 metrow, kociol dosc dobry, eko za tone niecale 900 stow. Nie mam pojęcia co robie zle – wydaje krocie od października do kwietniawitamjaka instalacjajaka moc kotlaczy kaloryfery maja glowice termostatycznejaki tryb sterowania pid czy dwustanowyjakie oknajakie ocieplenieile spalasz wegla na dobe/sezonjaki bojlwr cwu ile osobpozdrawiamWysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.