Kotłospaw Opublikowano 11 Listopada 2018 #1 Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam serdecznie, mam zaszczyt prowadzić konto firmy Kotłospaw. Chętnie udzielę odpowiedzi na pytania użytkowników dotyczących naszych produktów oraz udzielimy pełnego wsparcia. Liczę na częste przywoływanie mnie do tablicy. Serdecznie pozdrawiam!
marzena1916 Opublikowano 1 Grudnia 2018 #2 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Wiam Jestem użytkownikiem kotła UP 16kw ,proszę o podanie ustawień FL dla tego kotła.
Kotłospaw Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor #3 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Dzień dobry, prosimy o kontakt z działem serwisu: 512-373-828 lub e-mail jakub@kotlospaw.pl
tom378 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 #4 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Czy w kotle Slimko mogę w razie jakiej awarii czekając np. na serwis napalić suchym drewnem . Co prawda oglądałem już jego wnętrze i widzę że będzie trudno , ale przecież Polak potrafi . Zaznaczam że zdaję sobie sprawę iż kupując kocioł na pellet nie mam zamiaru palić w nim drewnem , to tylko pytanie na wypadek awarii np.sterownika czy palnoka . Kocioł niżej poziomu czyli grawitacja jest .
Ryszard Opublikowano 19 Kwietnia 2019 #5 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Witam, Proponuję pytanie zadać w odpowiednim dziale forum. Tutaj raczej nikt nie odpowie na zadane pytania. To dział powitań. Pozdrawiam Ryszard
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.