SanDiego30 Opublikowano 31 Października 2018 #1 Opublikowano 31 Października 2018 Witam wszystkich,piszę z prośbą o poradę - otóż deweloper uraczył nas gustownym i kompaktowym grzejnikiem (ironia) w łazience (zasilanie z sieci wod. miejskiej), który zabiera nam przez swoje wymiary sporo miejsca we wnęce. Moja żona jak go ujrzała od razu zaczęła kręcić nosem mówiąc: Do wymiany z nim!Jest to (na 99%) grzejnik firmy Cosmo o parametrach: Potrzebna pomoc w wyborze nowego grzejnika o podobnych parametrach grzewczych, ale najlepiej jakby miał wymiar wys 150cm x 60 cm szer (pow łazienki to 4,79m2)Szukaliśmy pośród Purmo, ale nie samym Purmo człowiek żyje i stąd prośba także o Wasze fachowe porady co do producenta i modelu.Z góry dziękuję za pomoc.
GREMIK Opublikowano 1 Listopada 2018 #2 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zerknij na ofertę od radeco. Jest to Polski producent z Bydgoszczy, z produkcją w kraju, nie u skośnookich. W 2014 brałem od nich grzejnik do łazienki na zamówienie (nietypowa szerokość i przyłącze króćców) wszystko wykonane zgodnie z zamówieniem, jedynie musiałem poczekać prawie tydzień.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.