usergolo Opublikowano 19 Listopada 2007 #1 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam, posiadam mieszkanie 40m2 pokuj(26m4) i kuchnia(14m4), stara poniemiecka kamienic(3,2m wysokości), okna bardzo stare, do ogrzewania są dwa piece kaflowe na węgiel kórych mam już zupełnie dość tak jak i noszenia węgla na 2 piętro, co można zrobić aby było jak najtaniej i ciepło. Wszelkiego rodzaju gazowe odpadają, to kamienica, rozmyślam nad elektrycznym bo to chyba najlepsze rozwiazanie. Doradzcie mi co mam do wyboru a jeśli już to roszę o jakieś konkretne rozpiski. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj
dawid s Opublikowano 7 Stycznia 2008 #2 Opublikowano 7 Stycznia 2008 to ze kamienica nie swiadczy o tym ze nie woono zamontowac gazowego grzania ale to sa spore koszty. widzzialem w piecacgh kaflowe grzalki elektryczne silowe. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi