mkaczko Opublikowano 29 Sierpnia 2018 #1 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 witam koledzy drobna prosba azeby potwierdzic iz podladka miedziana ze zdjecia jest w dobrym miejscu, pozdrawiam Wysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka
Gość Visitor1230 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 #2 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Fajny rebus. Podkladki miedzianej to tu raczej nie widze. A ta co lezy to chyba na podlodze… Nie jestem przekonany, ze to dobre dla niej miejsce.
mkaczko Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor #3 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 od lewej slimakw srodku podkladka miedzianai z prawej czyli na doke okrag ktory jest przy przekladni slimakowejWysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka
mkaczko Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor #4 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Fajny rebus. Podkladki miedzianej to tu raczej nie widze. A ta co lezy to chyba na podlodze… Nie jestem przekonany, ze to dobre dla niej miejsce.visitor chodzi mi o kolejnosc przy przekladnia nie wykladnie jezykowa :-)pozdrawiamWysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka
Gość Visitor1230 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 #5 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 ojej. Zarcik taki tylko byl :) . Zloz to bez podkladki na probe i wtedy moze sie okazac gdzie jej brakuje.
mkaczko Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor #6 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 wolabym od razu dobrze zlozyc, wybijac slimak nie za bardzo Wysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka
PioBin Opublikowano 30 Sierpnia 2018 #7 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Podkladki miedziane (mosiezne) stosuje sie czesto np. jako uszczelki. Ten material jest miekki i dobrze odksztalca sie i dolega do powierzchni po dokreceniu. Czesto przy elementach hydraulicznych lub smarowych przenoszacych duze cisnienia. Co to mialoby tam robic nie wiem...
mkaczko Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor #8 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 zamontowane w nastepujacej kolejnosci od lewejslimakpodkladka miedzianazielone kolkprzekladnia slimakowapodkladka miedziana mysle ze zmniejsza opory pomiedzt slimakiem a zielonym kolem ktore jest na sztywno przykrecone do rury pozdrawiamWysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka
panczo88 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 #9 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 2 godziny temu, mkaczko napisał: podkladka miedziana mysle ze zmniejsza opory pomiedzt slimakiem a zielonym kolem ktore jest na sztywno przykrecone do rury I tak powinno być złożone na zdrowy rozsądek.Brawo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.