audikom Opublikowano 22 Lipca 2018 #1 Opublikowano 22 Lipca 2018 Saunier Duval Niedźwiedź 20 Klom Proszę o opinie na temat w/w kociołka ,jak i ogólnie o produktach tej firmy W sieci nie ma opinii, zdarzają się zdawkowe ,raczej nie przychylne Dziękuje za info
Skatinator Opublikowano 26 Listopada 2018 #2 Opublikowano 26 Listopada 2018 Witam. Dzisiaj serwisanci będą montowali u mnie wyżej wymieniony kocioł. kupiłem używkę która stała jako awaryjny kocioł podłączona pod butlę propan butan. podobno praktycznie nieużywany. wygląda jak nowy. Jak go uruchomię to napiszę coś więcej. Pozdrawiam miłośnika starych kotłów żeliwnych :)
Skatinator Opublikowano 29 Listopada 2018 #3 Opublikowano 29 Listopada 2018 Kocioł pracuje bez problemu. jak narazie jestem zadowolony. Jest możliwość modulacji mocy palnika. na zmniejszonej mocy czopuch wyraźnie chłodniejszy. czy użytkowanie w trybie zmniejszonej mocy ma jakiś negatywny wpływ na żywotność kotła czy nie ma żadnej różnicy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.