ZeitG Opublikowano 8 Stycznia 2018 #1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dzień dobry Proszę użytkowników kotła RAKOCZY CORTINA 7-23 sterownik ST480PID (lub innego z tym sterownikiem) o wejście do menu serwisowego (na końcu menu głównego) kodem 5162 następnie o odszukanie w tym menu zakładki NADMUCH, otwarcie jej kodem 5163 spisania i podanie mi zadanych wartości w liniach ________________________ 1 minimum wentylatora 2 maksimum wentylatora 3 obroty minimalne 4 obroty maksymalne __________________________ Okazuje się, że wartości te nie są przywracane po ich zmianie poleceniem "ustawienia fabryczne" - a nie zapisałem sobie tych ustawień "nominalnych"
Przemorakoczycortina Opublikowano 2 Stycznia 2019 #2 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam mam problem z kotłem rakoczy cortina carbo 22 kw ze sterownikiem Pid. Za cholerę nie potrafię dobrać ustawień kotła. Mógłby ktoś pomoc albo podzielić się swoją opinia z użytkowania tego kotła?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.