radoslavus Opublikowano 15 Listopada 2017 #1 Opublikowano 15 Listopada 2017 Do sprzedania mam sterownik kotła CO na ekogroszek COBRA z firmy Elektromiz plus moduł GSM "Spider" do wysyłania komend do sterownika. Całość zestawu zakupiona w 2013 r. Wszystko sprawne. Sterownik sprzedaję razem z okablowaniem (w tym czujnik położenia krańcowego do kotłów z podajnikiem tłokowym), za wyjątkiem czujnika CWU (czujnik CWU przełożony na CO). W cenie zawarty sterownik, moduł GSM (bez karty GSM) oraz przesyłka pocztą polską na terenie Polski. Na maila mogę dosłać kilka wersji oprogramowania. Cena 500 zł do rozsądnej negocjacji. Polecam! W razie pytań 514798679.
radoslavus Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor #2 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nowa cena za zestaw 440 zł. Polecam
radoslavus Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor #3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Nowa Cena wynosi 380 zł i obejmuje sterownik oraz czujnik STB (zabezpiecza przed przegrzaniem kotła), a także kabel do czujnika krańcowego do tłoków (bez czujnika) oraz przesyłkę na terenie Polski za pośrednictwem Poczty Polskiej (może też być za pobraniem). Polecam
mkaczko Opublikowano 26 Czerwca 2018 #4 Opublikowano 26 Czerwca 2018 witam ogłoszenia aktualne ???? pozdrawiam
radoslavus Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor #5 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jak najbardziejWysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.