Szczypiorr Opublikowano 29 Października 2017 #1 Opublikowano 29 Października 2017 Witam Hydraulik poprowadził mi dwie rurki z kotłowni na parterze, przez poddasze na strych . Mówił, że jeżeli będę chciał ekogroszek to będzie potrzebne do naczynia. Co w przypadku gdy będzie gaz ziemny i kocioł kondensacyjny ? Pytam ponieważ chwilowa jest za granicą i nie mogę go zapytać. Zdecydowałem się na gaz i jeżeli nie będą one potrzebne to bym je wywalił bo mi trochę przeszkadzają.
Maciek92 Opublikowano 29 Października 2017 #2 Opublikowano 29 Października 2017 Wytnij w cholere; kociol gazowy pracuje w ukladzie zamknietym. Z tajemnych informacji niedostepnych dla zwyklych smiertelnikow: jakis czas temu zniesiono roaming, wiec nawet jesli Twoj fachowiec siedzi w Paryzu czy w Oslo, mozesz do niego po prostu zadzwonic :-).
Szczypiorr Opublikowano 29 Października 2017 Autor #3 Opublikowano 29 Października 2017 Za pierwszą radę dziękuje Co do drugiej nie bądź taki do przodu , nie pomyślałeś , że może nie mam do niego numeru ?
Maciek92 Opublikowano 29 Października 2017 #4 Opublikowano 29 Października 2017 Nie spinaj sie kolego, to tylko internet
Szczypiorr Opublikowano 29 Października 2017 Autor #5 Opublikowano 29 Października 2017 To nie znaczy , że można się z kogoś nabijać. Jak mówiłem, dziękuje za pomoc jutro wywalę te rurki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.