Nerusia Opublikowano 5 Października 2017 #1 Opublikowano 5 Października 2017 co oznacza komunikat '' chwilowy brak obrotów " i jakich obrotów dotyczy ? dwukrotnie piec przeszedł sam w stan samoistnego wygaszania co spowodowało praktycznie wyziębienie i kłopoty z powtórnym rozpalaniem zadymieniem i wybieraniem węgla Człowiek nie śpi po nocach czy znów się nie wyłączy Czy to może być wina sterownika bo był wymieniany na naprawiany na tamtym sterowniku takich komunikatów nie było w załączeniu plik kilka takich alarmów nalepsze jest że np '' chwilowy brak obrotów " 2017.-10-4 od 18. 48 do 2017-04 do 21.38 może ktoś pomoże bo dodzwonić się do techa nie można bardzo proszę
161os037 Opublikowano 5 Października 2017 #2 Opublikowano 5 Października 2017 Mam ten sam kocioł i u mnie też pojawił się taki komunikat i do tego jeszcze "niedrożnosc kanału nadmuchowego" ...dzwoniłem do Techa i kazano w menu serwisowym wyłączyć "automatyczne testy dmuchawy" i pomogło. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
161os037 Opublikowano 5 Października 2017 #3 Opublikowano 5 Października 2017 Też tak miałem... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
gilal Opublikowano 5 Października 2017 #4 Opublikowano 5 Października 2017 A u mnie testy są uaktywnione i działa. Przy okazji intensywne dmuchnie i ruszy popiół. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.