Quasimodo Opublikowano 1 Marca 2009 #1 Opublikowano 1 Marca 2009 witam... szukam opinii od użytkowników, instalatorów o kotle Taurus Bizon...takie same robi też firma Protech...pewnie jedne to podróba drugich ;) ....cenowo sa podobne. BIZON Protech eko plus Cytuj
Neo Opublikowano 2 Marca 2009 #2 Opublikowano 2 Marca 2009 Jeżeli nie pali się z zakupem to poczekaj. Wkrótce w Bizonie ma być obrotowa retorta bez dopłaty. Pozdrawiam. Cytuj
Quasimodo Opublikowano 2 Marca 2009 Autor #3 Opublikowano 2 Marca 2009 ...poczekam. :angry: Ale generalnie chodzi mi o opinie o tym kotle,potrzebuje 18,5kw mam go do odbioru za 6300...cena mi sie podoba tylko ,zależy mi na awaryjnym ruszcie nie wiem co jeszcze ma mieć kocioł z podajnikiem retortowym....a nie chciał bym go przeklinać przez najbliższe 10 lat :)) Btw...na allegro są kotły za te pieniądze ale jakoś mam obawy co do nich. na 90 stron 70 %kotłów to Pleszew(Duuuuże miasto i chyba wszyscy tam kotły robią ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi