thekip Opublikowano 25 Kwietnia 2017 #1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam proszę o poradę jaki sterownik kupić do kotła 15 kw palnik rynnowy Myśle nad sspv2 Lub skzp 02 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
konopka Opublikowano 25 Kwietnia 2017 #2 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 W zasadzie SPPv2,ma wbudowany moduł internetowy,występuje w wersji L,mniej funkcji.Mam skzp do rynny,dobry sterownik
thekip Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor #3 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Podobna cena a nie jestem zdecydowany szukam opini ale z rynnami
Pieklorz Opublikowano 25 Kwietnia 2017 #4 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 thekip na forum producenta sppv2 na rynnie na jednym ze swoich kotłów pracuje user Kobra wcześniej na takiej a'la rynnie pracował tez użytkownik kotła per-eko,nick chyba bodek jak pamiętam właściciel pracuje aktualnie na palniku, którego określiłbym jako rurowy (zamknięta góra paleniska), podobny konstrukcyjnie do pelletowych czy olejowych
thekip Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor #5 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 moja rynna jest zamknieta szamotem obecnie pale miałem z piasta i w piecu mam cysto w miare piec 5 generacji jest malo wypowiedzi odnosnie rynny i szukam info napisze do kobry możliwe cos podpowie
thekip Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor #6 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 moja rynna jest zamknieta szamotem obecnie pale miałem z piasta i w piecu mam cysto w miare piec 5 generacji jest malo wypowiedzi odnosnie rynny i szukam info napisze do kobry możliwe cos podpowie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
thekip Opublikowano 1 Maja 2017 Autor #7 Opublikowano 1 Maja 2017 Padła decyzja na Sppv2 Testuje ale pali się dobrze jest forum bolecki a sam twórca zawsze odpisze na pytania Petarda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
8010 Opublikowano 10 Października 2017 #8 Opublikowano 10 Października 2017 Mam rynnę od Witkowskiego i skzp i nie narzekam. Gdyby nie popiół to fo pieca bym nie chodził. Palę miałem z trocinami i samym miałem w mrozy. Zero problemów przy pracy auto
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.