kuchar099 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 #1 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Proszę o wszelkie informacje dot prawidłowego ustwwieni piecz defro uni duo 25 kw. Pięć ten użytkuje 3 rok. Cały czas z załączonym pid. Ostatnio ustawiłem wspolczynnik mocy kotła 0 współczynnik wentylatora 2. Pięć dobrze łapie temperature ale po kilku godzinach zasypuje się przez zbyt wysoka tempertaure podajnika. Moje ustawienia : Temp żądaną 55 stopni Temp bojler 50 stopni Temp na grzejniki 4o stopni Pid współczynnik wentylatora 1 Współczynnik mocy kotła 0 Tryb nadzoru Czas podania 1 sek Przerwa podawania 100 sek Czas pracy wentylatora 150 sek przerwa pracy wentylatora 30 min Siła nadmuchu 80 Ustawienia menu serwis Parametry mocy: Min praca podajnika 1 sek Max praca podajnika 6 sek Min przerwa podawania 45 sek Max przerwa podawania 90 sek. Proszę o pomoc w tej sprawie
99willy99 Opublikowano 28 Stycznia 2018 #2 Opublikowano 28 Stycznia 2018 https://m.youtube.com/watch?v=-v__XPBnGt8 Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.