Szczypiorr Opublikowano 14 Marca 2017 #1 Opublikowano 14 Marca 2017 Co prawda forum o ogrzewaniu ale kogo najlepiej zapytać o wybór zestawu podtynkowego jak nie hydraulika? Potrzebuje dwa zestawy, fajnie jakby kupić cos w cenie 1500zl za dwie sztuki, jeżeli to mało na dobry zestaw który po kilku latach nie zacznie ciec i nie będzie problemu z nadmiernym brudzeniem ( czytałem że jak nie jest miska pokryta szkliwem to ta jest), to dołożę do budżetu. Jakiej firmy polecacie i jaki konkretnie model? Z deska wolno opadająca. Koło? Cersanit?
MistrzMasarski Opublikowano 14 Marca 2017 #2 Opublikowano 14 Marca 2017 Widziałem w Obi taki zestaw. Coś około 600zł.
marwol Opublikowano 14 Marca 2017 #3 Opublikowano 14 Marca 2017 Zestawy marketowe to na ogół zestawy "odchudzone" ; np. część stalowych uchwytów zastąpiona jest plastikiem. Ja mam grohe fresh i jest ok :)
Szczypiorr Opublikowano 14 Marca 2017 Autor #4 Opublikowano 14 Marca 2017 W obi jest zestaw grohe za 675, komplet. https://www.obi.pl/zestawy-wc/grohe-zestaw-podtynkowy-perth/p/6273726 Mimo że to grohe to może być gorszej jakość bo w markecie?
marwol Opublikowano 14 Marca 2017 #5 Opublikowano 14 Marca 2017 Drogo. Wpisz w google i na allegro "grohe fresz". Taniej o 50zł... Pojedz do obi i do innego salonu który ma grohe i porównaj jakość. Nie wiem jak w/w producent ,ale spotkałem się , że inni producenci robią wersje odchudzone na markety.
Szczypiorr Opublikowano 14 Marca 2017 Autor #6 Opublikowano 14 Marca 2017 Podrzuć linka gdzie jest taniej, oczywiście z miska, w obi jest komplet
Maciek92 Opublikowano 14 Marca 2017 #7 Opublikowano 14 Marca 2017 Tanie i całkiem fajne jest Mito od Cersanitu. To po prostu tańsza marka, ale jakościowo, moim zdaniem, nie różni się mocno od głównej linii produktów. Stelaż sam w sobie jest zrobiony z kątowników a nie z pełnych słupków, aczkolwiek nie wiem jak musiałbyś go obciążyć, żeby porównać wytrzymałość. Najbardziej pancerne jakie miałem w rękach było zdecydowanie Tece, ale 5 stówek kosztuje sam stelaż.
Szczypiorr Opublikowano 14 Marca 2017 Autor #8 Opublikowano 14 Marca 2017 Stelaża grohe kosztuje minimum 5 stówek, więc to tece jezeli dobre to nie jest takie drogie. Myślę nas tym zestawem z obi lub tym grohe fresz co marvol pisał, tylko linka nie podał do kompletnego zestawu za 625zl
ameno25 Opublikowano 15 Marca 2017 #9 Opublikowano 15 Marca 2017 Polecam stelaże koło technik GT , ma 10lat gwarancji na każdy element stelaża wraz z mechanizmem spłukującym , marketowe maja 10 lat na stelaż i 2 lata na mechanizm spłukujący
Szczypiorr Opublikowano 16 Marca 2017 Autor #10 Opublikowano 16 Marca 2017 Marwol możesz wrzucić linka do tego zestawu?
marwol Opublikowano 16 Marca 2017 #11 Opublikowano 16 Marca 2017 Marwol możesz wrzucić linka do tego zestawu?Www.allegro.plW polu szukaj wpisz "grohe fresh" Sortowanie : cena od najmniejszej
Szczypiorr Opublikowano 16 Marca 2017 Autor #12 Opublikowano 16 Marca 2017 Wiem jak się szuka na allegro. Tylko czy ty wiesz? Bo prosiłem o linka gdzie jest za 625zl na allegro ten zestaw z miska o którym pisałes bo nic takiego nie ma
Szczypiorr Opublikowano 16 Marca 2017 Autor #14 Opublikowano 16 Marca 2017 Drogo. Wpisz w google i na allegro "grohe fresz". Taniej o 50zł... Pojedz do obi i do innego salonu który ma grohe i porównaj jakość. Nie wiem jak w/w producent ,ale spotkałem się , że inni producenci robią wersje odchudzone na markety. Skoro nie wiesz to po co piszesz, aby pisać? Wyraźnie jest, że ten zestaw czyli muszla itd według ciebie jest drogo o można kupić o 50zl taniej na allegro. I tak się robi spam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.