Kijasr Opublikowano 19 Grudnia 2016 #1 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam mam pytanie czy ktos juz palil takim drobnym grosxkiem tzw. Miniekogroszek? Chcialbym wiedziec jak sie sprawuje posiadam maly palnik z pancerpola pps15 i tak sobie mysle czy beda lepsze efekty?
Pieklorz Opublikowano 19 Grudnia 2016 #2 Opublikowano 19 Grudnia 2016 podrzuć linka co to jest do tego Twojego palnika to drobniejszy sort i jak to sie mówi slangiem bardziej miękkie typy węgla Na rok 2016 do tego maleństwa to prawdziwy Retopal albo zwykły Anmag z Imex-piechota, te dwa można polecić. o miniekogroszku nie słyszałem, może to jakiś zabieg marketingowy danego sprzedawcy i to jest jakaś odsiewka z danego składu
Kijasr Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor #3 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Podaje linka niby to jakas nowosc kolega mi polecij bo tym pali i ma dostawcy z zabrza. A na necie znalazlem takie coshttps://www.olx.pl/i2/oferta/mini-ekogroszek-w-100-polski-26mj-kg-nowosc-wysylka-CID628-ID88PDd.html
Kijasr Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor #4 Opublikowano 20 Grudnia 2016 I co peklorz o tym myslisz?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.