Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piec Kruk S Protech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam problem z paleniem od góry w piecu kruk s z firmy proteh nie wiem jak go ustawić nad popielnikiem jest blacha wsuwająca i zasuwająca się nad tą blachą jest otwór powietrza wtórnego pod blachą cześciowo znajduje się regulator od wentylatora nie wiem jak tą blache uregulować aby dobrze się paliło sterowik st 24 jak ją dosune do drziwczek nie ma jak dochodzić powietrze wtórne (jak pale od góry)jak otworze to znowu ucieka mi powietrze przez kratki co mam robić morze ktoś pomorze ?? Jak pale od dołu drzewem całe dzwiczki od popielinka i paleniska są osmolone i czasami kapie na podłoge co robić??

Opublikowano

Czyżby to jakiś biały kruk ? :D Producent pewnie też nie wie jak to działa bo żadnych rysunków na stronie nie ma.

Edytowane przez piop

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zapytać się nie wolno chyba od tego jest to forum

Opublikowano

Po pierwsze nikt widocznie nie miał doczynienia z tymi kotłami żeby Ci pomóc po drugie producent też nie daje wglądu jaki to kocioł czy górny czy górno/dolny a ty roszczeniowo chcesz żeby Ci ktoś pomógł nie znając tego kotła. Po trzecie podaj wynik obliczeń z http://cieplowlasciwie.pl/ i podaj jaki dokładnie masz ten "piec" ile KW itp podaj jak on jest dokładnie zbudowany itp dopiero możemy rozpocząć merytoryczną batalię jak w nim palić lub jak go polepszyć !!!

Edytowane przez sono2020