ciekawski31 Opublikowano 13 Czerwca 2016 #1 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Czy ktoś może ma doświadczenie z takimi mocami,chodzi mi o bezawaryjność,małe dymienie na postoju,który godny polecenia?
ciekawski31 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor #3 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Tak to ma być kocioł,może i by wystarczył mniejszy,ale wolę mieć zapas,dlatego interesuje mnie zachowanie "dymienie"w podtrzymaniu.
karoka65 Opublikowano 14 Czerwca 2016 #4 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Tak to ma być kocioł,może i by wystarczył mniejszy,ale wolę mieć zapas,dlatego interesuje mnie zachowanie "dymienie"w podtrzymaniu. Ja to Ci dobrze radzę nie rób tych zapasów a dymienie wtedy będzie na pewno mniejsze, chodzi właśnie o to żeby tych podtrzymań pozbyć się jak najwięcej a za duży kocioł temu nie służy.
SUSPENSER Opublikowano 15 Czerwca 2016 #5 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Czy ktoś może ma doświadczenie z takimi mocami,chodzi mi o bezawaryjność,małe dymienie na postoju,który godny polecenia? Tu się liczy całość: palnik, dmuchawa, sterownik. Do jakiego budynku tego smoka chcesz wstawić ? Czy na pewno aż tak dużej mocy potrzebujesz ?
ciekawski31 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor #6 Opublikowano 19 Czerwca 2016 To warsztat,nie zawsze będzie cały grzany więc i moc różna potrzebna.Kociołek nadmuchowy,wymiennik rurowy lub płaszczowy,najważniejsze łatwe czyszczenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.