wojtek22 Opublikowano 14 Lutego 2016 #1 Opublikowano 14 Lutego 2016 witam podajnik na ekogroszek appmd1nie pali sie na całym palniku od strony zbiornika spieki sterownik iryd pid testowałem ustawienia nic nie pomaga czy wymiana dyszy z otworami bez naciec pomorze
Landcaster Opublikowano 14 Lutego 2016 #4 Opublikowano 14 Lutego 2016 Sprawdź kanały gdzie powietrze jest podawane, może któryś się zapchal. Sprawdź czy palnik wypoziomowany. Czy wcześniej też tak było?
mietek440 Opublikowano 15 Lutego 2016 #5 Opublikowano 15 Lutego 2016 Korony nie założyłeś odwrotnie ?
wojtek22 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor #6 Opublikowano 15 Lutego 2016 Korony nie założyłeś odwrotnie ? Koronki inaczej nie idzie założyć , bo ma takie wyciecie w korpusie . Dzisiaj rano zmieniłem ustawienia i jest trochę inaczej na palniku , sterownik iryd na włączonym PID , pali się tak jak na zdjeciu widać . Jutro wstawię ustawienia sterownika. Cz tak powinno się palić ? Spalanie wychodzi mi 0.51Kg na godzinę , bo mam sterownik z przeliczaniem ile spala.
janklos12 Opublikowano 15 Lutego 2016 #7 Opublikowano 15 Lutego 2016 brucerowate tak mają że przy mniejszym zapotrzebowaniu nie palą po całości, ważne by nie było niedopału w popielniku a swoją drogo bardzo ładnie ci pali ps. pozwoliłem sobie obrócić foto
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.