MIQ Opublikowano 11 Lutego 2016 #76 Opublikowano 11 Lutego 2016 Napisałem wyraźnie "podobno", co nie przeszkodziło co niektórym przeczytać tylko to, co im pasowało i uznać to za prawdę :) No i wcale nie dziwi mnie, że osoba tak rozumiejąca słowo pisane wytyka mi błędy :)
karoka65 Opublikowano 11 Lutego 2016 #77 Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie skaczcie sobie do gardeł bo niema o co :)
domelo27 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor #78 Opublikowano 23 Marca 2016 bardzo malo jest na temat kotłów Witkowskiego moze chce ktos popisac na ten temat konkretnie kotłów 12 kw z podajnikiem oraz palnikiem eko 12/19kw
domelo27 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor #79 Opublikowano 23 Marca 2016 z tego co wiem Witkowski montuje na swoich kotłach sterowniki SKZP które maja swietne opinie
Gość Opublikowano 23 Marca 2016 #80 Opublikowano 23 Marca 2016 Użytkuję prawie 5 lat (bez wygaszania) kocioł z tej firmy i wszystko działa bezawaryjnie. To solidna firma,dobra konstrukcja kotła i jakość wykonania. 12 o której wspomniałeś ma chyba ruszt wodny,zażądaj na samym początku,że nie chcesz takiego rozwiązania,tylko wkładany ruszt żeliwny. O palniku eko 12-19kW niewiele mogę powiedzieć,jest to chyba Brucer P,na pewno poradzi sobie z gorszymi ekogroszkami i miałem. Najlepiej zapytać o szczegóły w firmie. Sterownik SKZP 02 jest O.K. Mało jest na temat tych kotłów,ponieważ użytkownicy po dobraniu właściwych parametrów spalania,nie mają o czym pisać,wszystko działa tak jak należy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.