koziol99 Opublikowano 9 Grudnia 2015 #1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam W związku z zakupem pieca gazowego mam do sprzedania piec Defro Optima Komfort 12 kw wraz z calym osprzetem - szczegoly poniżej. Piec zakupiony przeze mnie dokładnie rok temu - ogrzewał domek o powierzchnii użytkowej 156 m2 ( pow podłog 220 m2) podczas wykończeniówki w porze zimowej oraz w ostatnich miesiącach do początku grudnia tego roku - stałopalnosc osiągałem ok 8 godz. Piec jest w bardzo dobrym stanie , uzywałem sadpala pozatym mam zawór 4d - scianki czyste nie osmolone. W zestawie z piecem sprzedaje : - naczynie wzbiorcze Reflex NG 25L - sterownik euroster 11 z - steruje c.o oraz cwu - zawór 4D Esbe VRG 141 - grupa bezpieczenstwa flexconsole plus - miarkownik ciągu regulus - oczywiscie czopuch do kotla w zestawie plus nasada kominowa typu strażak fi 200 - grupa mieszajaca gorgiel do podlogówki z pompą Wilo, termostatem, kapilarą i termostatem przylgowym Cena za calość 3200 zł Woj. Mazowieckie miejscowosc Nadarzyn Calośc oczywiscie sprawna jak pisalem do początku grudnia używany do ogrzewania domu. Do pieca mozna oczywiscie dokupic wentylator - ma wyjscie pod nadmuch. Poniżej zdjęcia:
mietek440 Opublikowano 26 Maja 2016 #3 Opublikowano 26 Maja 2016 zawór 4D Esbe VRG 141 - jaka średnica i cena
koziol99 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor #4 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 sprzedaje cały komplet Ogłoszenie aktualne: LINK http://olx.pl/oferta/zestaw-piec-kociol-defro-optima-12-kw-CID628-IDh0ID9.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.