supereg0 Opublikowano 17 Października 2015 #1 Opublikowano 17 Października 2015 Witam! Na wstępie jako, że jestem tu nowy witam serdecznie wszystkich Użytkowników! Jestem posiadaczem kotła PND ze sterownikiem tech ST-77. Mój problem a własciwie wątpliwość polega na tym, że chciałem by pompy wyłączały się poniżej 2sC względem temp zadanej. Wszystko pięknie pompy się wyłączają, ale problem w tym, że sterownik wyłącza podawanie paliwa i nadmuch 2sC poniżej temp zadanej i piec dochodzi do zadanej temperatury "na luzie" po czm załącza pompy. Czy jest ktoś na forum kto potrafiłby mi to wyjaśnić i pokierować jak ustawić sterownik by piec dochodził do zadanej? Jeśli ktoś miałby instrukcję serwisową do tego sterownika to byłbym zobowiązany:-) Gorąco pozdrawiam!
kotłowy Opublikowano 20 Października 2015 #2 Opublikowano 20 Października 2015 tu jest instrukcja - http://www.sas.busko.pl/pl/images/stories/sas/serwis/instrukcje_obslugi/sterowniki/eco/st_77.pdf Pozdrawiam
supereg0 Opublikowano 21 Października 2015 Autor #3 Opublikowano 21 Października 2015 Dzięki bardzo za zainteresowanie, ale to jest "zwykła" instrukcja obsługi, a nie serwisowa. Dostęp do tej mam bez problemu. Chciałbym dotrzeć do serwisowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.