Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . mam prosbe moze ktos mi powie jak mam wyslac prywatna wiadomosc do forumowicz . staram sie to zrobic zgodnie z instrukcja z pomocy ale nie udaje sie . nie wiem moze mam cos zle w ustawieniach albo cos zle robie ale nie moge tego wyslac pojawia sie komunikat "wpisz tresc wiadomosci" prosze o odpowiedz i bardzo dziekuje

Opublikowano

Witaj,

Aby wysłać Prywatną Wiadomość należy wybrać opcję "Wyślij wiadomość" na nazwie adresata wiadomości. Na kolejnym ekranie wpisujemy tytuł oraz treść wiadomości (w dużym białym polu - podobnie jak treść posta). Następnie klikamy "Wyślij wiadomość" (nie mylić z "Wyślij" pod polem Shoutboxa).

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

dziekuje za odpowiedz. wydaje sie to proste ale nadal pojawia sie komunikat "wpisz tresc wiadomosci" mimo ze w miejscu gdzie powinno sie wpisac tresc wpisuje wszystko jak trzeba , nie wiem moze mam cos zle w ustawieniach. dziekuje za odpowiedz

Opublikowano

Jest w opcjach możliwość blokady komunikatora, ale z tego co widzę masz ją wyłączoną (=komunikator włączony). Generalnie trudno mi powiedzieć - u mnie gdy nie wpiszę treści wiadomości pojawia się komunikat "Musisz wpisać wiadomość." a nie "wpisz treść wiadomości".

Czy możesz zamieścić na forum lub przesłać na adres [email protected] zrzut ekranu z tym komunikatem?

• 15 lat później...
Opublikowano

Dzień dobry, jestem nowy na forum. Chciałem wysłać prywatną wiadomość do jednego z użytkowników, ponieważ wątek, którego dotyczy moje pytanie jest już zamknięty i nie można tam pisać wiadomości. Jednak prywatnej wiadomości również nie mogę napisać, gdzyż mam komunikat: "Możesz wysłać tylko 0 wiadomości dziennie. Proszę spróbować ponownie później." Jakie kroki muszę podjąć, aby móc w pełni korzystać z forum?

Opublikowano

Teraz już powinieneś móc. Trzeba napisać 1 wiadomość na forum aby korzystać z komunikatora.

Opublikowano

Cóż, problem niestety dalej występuje. Ale może "czas leczy rany"? Poczekam, może później wskoczy ta możliwośc. Swoją drogą pierwszy raz spotykam się z takim zabezpieczeniem na forum.

Opublikowano

To jest normalne zabezpieczenie przeciw botom które rozsyłają spam za pośrednictwem PW.

Opublikowano
5 godzin temu, szymonrc napisał(a):

Ale może "czas leczy rany"?

Tak. Faktycznie oprócz tej 1 wiadomości jest jeszcze 24h od rejestracji. Pozdrawiam.

6 godzin temu, Beholder napisał(a):

Mam to samo czy jest jakiś okres czasu na weryfikację? Jaki jest limit dzienny prywatnych wiadomości?

Od 1 posta i 24h na forum (grupa "Forumowicz"):

image.png

I dla grupy "Stały Forumowicz" (od 100 postów)

image.png