djbartez Opublikowano 29 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam, Wyrobiły mi się przyciski w moim panelu tak jak w tytule. Kupiłem identyczny o takich samych oznaczeniach. Przepisałem sobie parametry zarówno użytkownika jak i serwisowe, po czym podpiąłem nowy nowy panel. Wszystko fajnie chodzi tylko mam jeden problem. Dlaczego jak palę ręcznie to jak nabije temperaturę termostat w mieszkaniu, pompa nie jest rozłączana CO. W starym sterowniku pompa była rozłączana czy to paliłem ręcznie czy automatycznie. Sterowniki są identyczne modele więc nie wiem gdzie leży problem. Pozdrawiam
rumunn9r Opublikowano 30 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Podpiete prawidlowo ? Sprawdz dwa razy
ciekawski31 Opublikowano 1 Maja 2015 #3 Opublikowano 1 Maja 2015 Też zmieniałem,i schemat podlączenia różnił się od starego,poszukaj w papierach.
djbartez Opublikowano 1 Maja 2015 Autor #4 Opublikowano 1 Maja 2015 Podpięte od stronu moduły/sterownika?? Bo tasiemka przecież jest identyczna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.