rutek830102 Opublikowano 19 Lutego 2015 #1 Opublikowano 19 Lutego 2015 witam jeszcze raz wszystkich . mam problem ktorego nawet nie potrafie zrozumiec otórz mam termeta dwufunkcyjnego któremu cos sie miesza w palniku . problem wyglada tak ze po wyłaczeniu ciepłej wody teperatura na piecu dalej rosnie mimo to ze pali sie tylko płomyczek dyzurny teperatura rosnie az słychac gotowanie przy 90 stopniach wyłancza sie płomyk dyzurny co mu moze byc? cisnienie w co 2 mpa
rutek830102 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor #2 Opublikowano 4 Marca 2015 witam jeszcze raz wszystkich . mam problem ktorego nawet nie potrafie zrozumiec otórz mam termeta dwufunkcyjnego któremu cos sie miesza w palniku . problem wyglada tak ze po wyłaczeniu ciepłej wody teperatura na piecu dalej rosnie mimo to ze pali sie tylko płomyczek dyzurny teperatura rosnie az słychac gotowanie przy 90 stopniach wyłancza sie płomyk dyzurny co mu moze byc? cisnienie w co 2 mpa pomocy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.