pbuli Opublikowano 8 Grudnia 2014 #1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam. Czy ktoś w tym sezonie pali ekoretem ? -dużo nie spalonego ekogroszku -średniej wielkości spieki Piec 25kw ekocentr sterownik Compit R510 ustawienia podawanie/przerwa 5/25 10/50 13/75 żadne te ustawienia nic nie dają dmuchawa 18%
robertokot25 Opublikowano 8 Grudnia 2014 #2 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ekoret to obecnie lipny opał.. to jest loteria raz trafisz niezły, a raz kiszkę - pewnie żużluje, koksuje i jest sporo takich pomarańczowych łupków?
pbuli Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor #3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie idzie dziadostwa ustawic przesypuje eko miałem wczesniej pielkorza z piekar w papierowych workach i była bajka....
robertokot25 Opublikowano 8 Grudnia 2014 #4 Opublikowano 8 Grudnia 2014 jedyna rada to sprzedaj ekoreta jakiemuś "znajomemu" :), - ja próbowałem ustawić Ekoreta z lipnej dostawy (w oryginalnych foliowych workach) i nic nie pomagało, a sam kup pieklorza skoro się dobrze palił
Wilchelm Opublikowano 8 Grudnia 2014 #5 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie idzie dziadostwa ustawic przesypuje eko miałem wczesniej pielkorza z piekar w papierowych workach i była bajka.... Mój sąsiad przeklina strasznie ten ekogroszek. Ponoć dużo zanieczyszczeń. To jest na naszym składzie najdroższy i chyba najgorszy opał. Mam nadzieję, że nie kupiłeś tego bardzo dużo. RETOPAL (mniej kaloryczny) to przy tym EKORECIE miód malina ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.