krist271 Opublikowano 19 Października 2014 #1 Opublikowano 19 Października 2014 Witam mam pytanie czy jest mozliwość podłaczenia bojlera z wężownicą bezpośrednio z grzejnika jak tak to prosze o schemat
majschi Opublikowano 19 Października 2014 #2 Opublikowano 19 Października 2014 witam Bezpośrednio z grzejnika będzie trudno Z podejścia pod grzejnik już łatwiej Na zasilaniu oraz powrocie przed grzejnikiem dajesz trójniki i do nich wpinasz zasobnik. Następnie należy wykonać regulacje przepływów w instalacji Nie znając Twojej instalacji oraz rodzaju zasobnika nie jestem w stanie powiedzieć czy będzie to dziłać prawidłowo
krist271 Opublikowano 20 Października 2014 Autor #3 Opublikowano 20 Października 2014 witam Bezpośrednio z grzejnika będzie trudno Z podejścia pod grzejnik już łatwiej Na zasilaniu oraz powrocie przed grzejnikiem dajesz trójniki i do nich wpinasz zasobnik. Następnie należy wykonać regulacje przepływów w instalacji Nie znając Twojej instalacji oraz rodzaju zasobnika nie jestem w stanie powiedzieć czy będzie to dziłać prawidłowo Podłączyłem jak pisałeś i działa wężownica nagrzewa wode w bojleże dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.