julo23 Opublikowano 14 Października 2015 Autor #26 Opublikowano 14 Października 2015 Wezme to pod uwagę, ale bardzo mnie kusi dokupić sterownik ST-500, bo doszły by dodatkowe możliwości kontrolowania wszystkiego zdalnie z poza domu. Także chyba dozbieram zaskórniaków i się szarpnę z zakupem - zobaczymy. Tak czy inaczej myśle o tym intensywnie :D Zastanawiam się też na dokupieniem miarownika ciągu do palenia na drewnie.
julo23 Opublikowano 15 Października 2015 Autor #27 Opublikowano 15 Października 2015 Ci którzy macie nowsze oprogramowanie w ST-280, i macie narysowane kręcące kółeczko od pompy cyrkulacyjnej - macie możliwość jej włączenia i wyłączenia sterownikiem ST-280 ? Ponawiam pytanie.
sargonax Opublikowano 15 Października 2015 #28 Opublikowano 15 Października 2015 Ikonę od cyrkulacji mam, jednak żadnych ustawień dla tej pompy z poziomu sterownika pokojowego nie ma. Na kotle mam sterownik k1p
julo23 Opublikowano 19 Października 2015 Autor #29 Opublikowano 19 Października 2015 Dzięki za odp. Bo już chciałem aktualizować oprogramowanie bo nie mam tej ikonki od pompy cyrkulacyjnej. Myślałem że zanim wejdę do łazienki to mogę sobie ją kliknąć i włączyć a poźniej wyłączyć. Super by było.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.