Irekbak Opublikowano 21 Maja 2014 #1 Opublikowano 21 Maja 2014 Witam wszystkich Przeglądałem to forum kilka razy pobieżnie zanim zleciłem budowę instalacji CO CWU w swoim domu. Ogrzewanie to nie moja dziedzina. I tak więc jak już wielu inwestorów którzy nie nauczyli się od podstaw ogrzewnictwa przed zatrudnieniem hydraulików wdepnąłem w g. więc będę szukał pomocy tutaj. Kocioł wybrałem raczej dobrze: SAS Agro eco 23 KW - na 200 m2 nowego budownictwa -kociołek fajny. Sterownik dedykowany MULTIFAN firmy Recalart- uczucia mieszane. Będę chciał się dowiedzieć jak powinien wyglądać schemat grzewczy od kotła do rozdzielni podłogówki włącznie - dwa niezależne układy podłogowe ( parter i piętro), układ CWU, obwód 3 grzejników(jako suszarki) w pomieszczeniach z podłogówką. Natomiast jeśli ktoś ma problem z dachem w budynku to służę pomocą - trochę o tym wiem od strony sztuki montażu i materiałów. Będę zobowiązany za każde info.
Ryszard Opublikowano 21 Maja 2014 #2 Opublikowano 21 Maja 2014 Witamy na forum. Aby uzyskać informacje, proszę o zadawanie pytań w odpowiednich działach forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.