ogrzewaniedomow Opublikowano 23 Października 2013 #1 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam, trafiłem na tę stronę z google jakiś czas temu gdy próbowałem zdobyć nieco wiedzy na temat ogrzewania domów. Trochę się dowiedziałem tu i ówdzie, do tej pory tylko czytając. Natomiast dotarła do mnie jedna bardzo prosta myśl. Że wiele jest stron w internecie oferujących bardzo szeroki zakres fachowej wiedzy na temat ogrzewania, ale nie jest już tak łatwo znaleźć teksty, które będą niejako "pierwszym krokiem", gdzie zostaną wyjaśnione pojęcia i rozwiane wątpliwości. Z tego powodu postanowiłem założyć stronę, na której osoby dopiero rozpoczynające rozeznanie w temacie będą mogły dowiedzieć się co nie co i zrobić pierwsze rozeznanie. Artykuły, które tam zamieszczam są pisane przeze mnie i są niejako kompilacją wiedzy, którą znalazłem w polskim internecie na wybrane tematy. Będę starał się w miarę wolnego czasu umieszczać ich więcej, na tematy nurtujące osoby nieobeznane. Jeden z artykułów nosi nawet błędny wydawać by się mogło tytuł "piec centralnego ogrzewania". Powodem tego jest jedynie to, że większość osób do tego stopnia nie jest obeznana z tematem, że najczęściej poszukiwanym hasłem w google jest właśnie "piec" a nie "kocioł" CO. Z góry przepraszam specjalistów za takie podejście do tematu, ale proszę mi uwierzyć, w pierwszych zdaniach artykułu jest to sprostowane, a przecież właśnie o to chodzi. Chciałbym więc przywitać się i zaprosić na moją stronę Ogrzewanie Domu, którą mam nadzieję rozwijać zgodnie z dalej zdobywaną wiedzą. Jeśli ktoś miałby ochotę zamieścić krótki artykuł, który będzie służył początkującym osobom to zapraszam do kontaktu, z przyjemnością zamieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majschi Opublikowano 23 Października 2013 #2 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jeśli na Twojej stronie nie będą reklamowane produkty to chętnie zajrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogrzewaniedomow Opublikowano 23 Października 2013 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nie zamierzam reklamować produktów. Strona ma być czymś w rodzaju przedsionka. Tutaj raczej ktoś dowie się, że kocioł może być na gaz lub na węgiel, a piec to stoi w kącie w pokoju a nie w kotłowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majschi Opublikowano 23 Października 2013 #4 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 życzę powodzenia w tłumaczeniu ludziom czym różni się piec od kotła powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.