nowicjusz21 Opublikowano 18 Lipca 2013 #1 Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam, Po pierwsze chciałbym sie przywitać na forum. Aktualnie przerowadzam małą przebudowę instalacji i mam mały problem. Poradzcie jak zamontować taką szafkę to rozdzielacza podłogowego http://www.gorgiel.pl/pl/Katalog/Ogrzewanie-podlogowe/Szafki-do-rozdzielaczy/Szafa-natynkowa-do-rozdzielacza-bez-ukladu-mieszania.html ( konkretnie chodzi mi o wysokość, czy przykręcic ja do ściany tak aby po zalaniu wylewek wylewka przykryła część tej białej listwy pod drzwiczkami, czy może spód szafki ustawić na równo z wylewką. ) Bo niewiem czy można taką szafkę metalową żeby poźniej nie rzewiała oblać wylewką powiedzmy ze 2 cm i czy to bedzie jakoś wyglądało. Jak sądzicie? Dzieki, i pozdrawiam
KrzysG Opublikowano 22 Lipca 2013 #2 Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja bym ją podparł na jakichś kołeczkach ze zapasem a potem obniżył i oparł na wylewce. Nie przesadzałbym jednak z tym zapasem, żeby za dużo nie opuszczać, a musi być troszke miejsca na serwisowanie odpowietrznika automatycznego. Szafkę (chyba) można oblać wylewką, jak malowane proszkowo i nie pokaleczone to nic nie powinno się stać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.