Gość iren53l Opublikowano 7 Lipca 2013 #1 Opublikowano 7 Lipca 2013 Szczerze to gubie się w tych nazwach producnetow i rejonach swiata, z których sprowadzany jest w miare tani ekogroszek. Prowadzicie jakiś ranking? Który wybrać, albo przynajmniej przetestować?
TIMON120777 Opublikowano 7 Lipca 2013 #2 Opublikowano 7 Lipca 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164725-Ranking-paliwa-typu-ekogroszek poczytaj najlepiej ostatnich kilkanaście stron może coś Ci pomoże podjąć decyzję
Balzak Opublikowano 7 Lipca 2013 #3 Opublikowano 7 Lipca 2013 Timon na jakie Eko na ten sezon sie nastawiasz.???
TIMON120777 Opublikowano 8 Lipca 2013 #4 Opublikowano 8 Lipca 2013 ja kupiłem od lokalnego dystrybutora mieszankę dwóch węgli ale nie pamiętam co z czym on mieszał. to mój znajomy i powiedział że jak się nie będzie palić jak trzeba to wyciągnie to sam z mojej kotłowni. w poprzednich sezonach paliłem ekoretem ale za bardzo spiekał wiec już pod koniec ostatniego sezonu zacząłem szukać innych źródeł generalnie nie nastwiam się na to co w rankingu chociaż nie ignoruję go zupełnie i staram się omijać najbardziej spiekające węgle jak się zacznie sezon będę wiedział czy zakup był trafiony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.