Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Prośba O Pomoc

maniek130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanko miałem problem z ogrzaniem wody CWU to rozwiązaliśmy ten problem okazało się że nie ten przewód był podłączony do pompy ogrzewam obecnie w trybie lato ale jest w domu tak zimno że chciałbym włączyć tryb normalny ręczny ale cały czas mi się układ zapowietrza czy to wina że na pietrze nie mam założonych grzejników

Opublikowano

ustawienia sterownika nie mają z tym nic wspólneg możesz odpowietrzyć tylko aby pompa od C.W.U nie pracowała ,nie zapominając o dopuszczeniu wody do układu i odkręceniu wszystkich grzejników ,

układ jest wykonany prawidłowo i nie ma w nim nieszczelności ?

Opublikowano

Układ chyba szczelny nie widzę żadnych wycieków nie ja robiłem instalacje i się nei znam jestem zielony

Opublikowano

źle chyba napisałem chodzi mi o to że teraz mam włączony tryb lato ogrzewa mi tylko wodę gdy tylko włączę tryb ręczny to grzejniki grzeją a wody mi nie ogrzewa

Opublikowano

witam już doszliśmy co jest nie tak nie ten kabel był podłączony do pompy i nawet w trybie lato było ogrzewane grzejniki a woda nie dziękuje za zainteresowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.