ncwk Opublikowano 6 Kwietnia 2013 #1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuję kątowych zaworów termostatycznych w głowicami ale nie na gwint a do wlutowania bo nie mam za bardzo miejsca i potrzebuje wlutowć rurkę a nie wkrecać przejscie bo zwyczajnie nie zmieszcze
majschi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 #2 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 witam nie spotkalem sie z zaworami termostatycznymi lutowanymi jesli masz mozliwosc to przesli jakies zdiecie napewno doradzimy sposob montarzu zaworu
pasik1002 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 #3 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 spotkałem lutowane ale to nie były termostaty wyślij foto może da się coś innego wymyślić
tomekb Opublikowano 6 Kwietnia 2013 #4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuję kątowych zaworów termostatycznych w głowicami ale nie na gwint a do wlutowania bo nie mam za bardzo miejsca i potrzebuje wlutowć rurkę a nie wkrecać przejscie bo zwyczajnie nie zmieszcze Witam , też się nie spotkałem , ale nie ma problemu kup sobie zwykłe zawory kątowe wyślij mi, to Ci zrobię na maszyni gniazdo pod rurkę do wlutowania .
darecki2308 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 #5 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam a co kolega zrobi jak za jakiś czas będzie chciał wymienić grzejniki ?? będzie koniecznoś wymiany również zaworów :( :P z pewnością bez fotki jakoś ciążko to ogarnąć ;)
ncwk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor #6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzięki za zainteresowanie, chyba mam rozwiązanie problemu(chyba). Obetnę przejscia z miedzi na gwint o 0.5 cm każdą i powinno sie zmieścić. Widziałem też zaworki z gwintem zewnętrznym od strony rury i podobno założyć można złączkę jak na pexa. http://www.pswtradesuppliers.co.uk/pl/products.php?product=-zaworek-grzejnikowy-Honeywell-%3B-katowy-z-termostatem-16mmx1%7B47%7D2#
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.