Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogniwo Eko Plus A Rbr Ekouniwersal

jarek900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie już jest tylko w ofercie palnik EKOENERGIA . ,,,,

Po takim wpisie, można odnieś wrażenie, że jest to akurat najlepszy palnik.

Bardzo ciekawe jest to, co piszesz.

Tu akurat na tym forum mało piszesz, bo doskonale wiesz, że nie możesz pozwolić sobie tutaj, zbytnio na naginanie faktów.

Frapuje  mnie Twoja dwulicowość kupiecka. Zacytuje to co piszesz reklamując kotły Rbr-Ekouniwersal gdzie indziej:

,,,, Kotły typu EKOUNIWERSAL zostały wyposażone w żeliwny palnik retortowy

II-giej generacji EKOENERGIA.

Inteligentny system regulacji procesu spalania paliw stałych w kotle małej mocy dla ogrzewnictwa indywidualnego jest oparty na sterowniku eCoal.pl i palniku retortowym BRUCER i zdobył złoty medal na Światowych Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA 2009 w Brukseli. ,,,,

Teraz pytanie do Ciebie.

Czy kotły Rbr-Ekouniwersal nie mają żadnych atrakcyjnych cech technicznych, które wyróżniają te kotły na tle innych kotłów, tylko musisz powoływać się na zasługi i nagrody innych w celu wyróżnienia kotła ?.

Przecież niezorientowany w temacie a zainteresowany kupnem kotła klient, po przeczytaniu takiego tekstu już wie, że ten kocioł zdobył kiedyś złoty medal na Światowych Targach Wynalazczości.

Jak to prosto omotać i zwieść przyszłego klienta nieautentycznymi faktami.

ps.

Zawijan jest upierdliwy pyta o wyniki i świadectwa z badań atestacyjnych.

Ja się natomiast spytam, czy jest już wreszcie DTR do tych kotłów, które tak bardzo zachwalasz.

Opublikowano

Nie obraź się ale tobie chyba brakuje 5 klepki.
Jak już coś cytujesz to pokaz gdzie to pisze!!!
No chyba,że znalazłeś jakies stare pieczki do których nie mam dostępu z racji przedawnienia.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No i co z tego?
Cytujesz o inteligentnym systemie
 "Inteligentny system regulacji procesu spalania paliw stałych w kotle małej mocy dla ogrzewnictwa indywidualnego jest oparty na sterowniku eCoal.pl i palniku retortowym BRUCER - zdobył złoty medal na Światowych Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA 2009 w Brukseli. ,,,,"  ,który ewoluował bo Brucera generalnie już nie ma za to mamy Burner-S i EKOENERGIĘ które powstały na bazie Brucera wg mnie.
Jak zwykle czepiasz się sam nie wiesz czego !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.