KamilTracz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 #1 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam Was serdecznie, z forum moja przygoda zaczęła się w tamtym tygodniu kiedy okazało się, że mój obecny piec węglowo-miałowy zaczął przeciekać. Po kilku dniach lektury wiem, że chyba popełniałem wszystkie możliwe błędy przy paleniu w piecu. Teraz poszukuję nowego pieca i mam nadzieję, że pomożecie :) Z góry ślicznie dziękuje. Pozdrawiam Kamil Tracz Cytuj
KamilTracz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor #3 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A więc tak jak wspominałem, założyłem nowy wątek odnośnie pieca, który wybrałem. W wątku napisałem wszystkie niezbędne dane do oszacowania czy piec, który został wybrany będzie odpowiedni dla mojego domu czy może za mały. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Link do wątku - https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/12949-czy-kociol-zebiec-kwkd-22kw-wystarczy-do-dwoch-domow/?do=findComment&comment=117689 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi