Skocz do zawartości

Tomi181

Forumowicz
  • Liczba zawartości

    36
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutralny

O Tomi181

  • Tytuł
    Bywa od czasu do czasu

O sobie

  • Płeć
    Mężczyzna

Ostatnie wizyty

286 wyświetleń profilu
  1. Po pozycjonowaniu było na chwilę dobrze a później znowu lipa. Wróciłem do wersji 2.18b i jest git, także na razie na tej wersji będzie sterownik dopóki nie wyjdzie to najnowsza
  2. Zaworu mieszającego. Dobra widzę że ktoś tu rozumy pozjadał także koniec dyskusji z tobą:)
  3. Ja nie wiem kolega ma też afriso i mu śmiga. Wszystko dobrze działa Mi też działało na wszystkich wersjach tylko na ostatniej testowej tak zaczęło świrować
  4. Jezu każdy wie o co chodzi, no może prawie :) wujek dobra rada się odezwał :) nie pierwszy post jest o tym bo kilku użytkowników już też miało problem z tym. A jeszcze jedno Carlo, a na czym jest zamontowany ten siłownik?
  5. Wszystko próbowałem i było na chwilę dobrze. A na wcześniejszych wersjach bez żadnych kombinacji hulało dobrze
  6. Na najnowszej wersji testowej 2.19b mieszacz Afriso u mnie nie do opanowania zaczął przeklamywac 10% wzwyż, temp. zadana cały czas faluje. Na wszystkich poprzednich wersjach chodził elegancko i dlatego wróciłem do 2.18 b i chodzi dobrze. Ktoś tez tak miał?
  7. Witam, Powie mi ktoś dlaczego po aktualizacji dzisiaj co zrobiłem do 2.19. Na wykresie zaczęło robić mi ekg z CO? przed aktualizacja praktycznie była prosta krecha :) Ustawienia takie same całe czas nic nie zmieniałem
  8. I wszystko w temacie, da się normalnie odpisać. A nie jak ten troll YARO :) :) :)
  9. Nie masz nic sensownego do napisania to po co się wypowiadasz
  10. Witam, Co by tu jeszcze zmienić żeby spalanie spadło??? :):)
  11. Witam, A u mnie tak to wygląda po aktualizacji. Co sądzicie Panowie?
  12. Witam, Co panowie można tu jeszcze pozmieniać. Ciężko dmuchawe ustawić żeby czarno w piecu nie było bo jak tylko podnosze powietrze to zaraz mam problem z temp. Podajnika. Palę Ekogroszekiem Wesoła. A jestem właśnie po wymianie podajnika i teraz coś ciężko to po ustawiać, a przedtem było wszystko ok. Foty są z niedzieli, spalanie spadło i jest na poziomie 9-10 kg ale wiadomo bo teraz ciepło było.
  13. Miałem to samo z kablem z timela tyle prób aktualizacji i nic. W końcu 360 na bucie po inny kabel i od razu zaktualizowałem sterownik :)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.