Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Miałem piec miałowy i zakupiłem sobie piec na ekogroszek firmy Proeco z miejscowości Zielona o mocy 25 KW ze sterownikiem firmy Geco (G-403-P02) i mam taki prblem że robią się spieki (zostaje taki odpad coś na podobe jak by węgiel drzewny do grila). Jest tego bardzo dużo ponieważ codziennie muszę wywalać cały popielnik a nieraz popiół się ga aż po palenisko. Nie wiem w czym jest problem czy to wina ekogroszku, czy ustawień?? Mam dom około 200 m ale narazie ogrzewam sam dół i jest to okoł 100m. Ekoroszku przy dzisiejszych mrozach spalam około worka na dobę. w domu mam temp. 21 stopni. Proszę o pomoc co zrobić żeby nie było tyle odpadu. I czy to dużo czy mało pobieranie tyle ekogroszku??

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.