wloch Opublikowano 4 Stycznia 2010 #1 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam, Piec Zębiec KP19 Na tylnej ścianie sa 3 wyjścia 6/4 cala. Dwa u góry (na jednym jest metalowa nakrętka), jeden na dole (to na pewno powrót) Do czego jest 3-cie wyjście z kotła? Cytuj
bandro Opublikowano 4 Stycznia 2010 #2 Opublikowano 4 Stycznia 2010 witam jedeno wyść służy do podłączenia instalacji grzejnikowej a drugie np. do bojlera Cytuj
Mecenas Opublikowano 4 Stycznia 2010 #3 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Do czego jest 3-cie wyjście z kotła? Dla wygody instalatora. Cytuj
AsFireblade Opublikowano 1 Lutego 2010 #4 Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam A ja pytam czy jest koniecznosc stosowania obydwy górnych wyprowadzen? W mojej kotlowni wygodnie mi korzystac tylko z jednego. Co sie bedzie dzialo z plaszczem w dlugoletniej eksploatacji? Czy ma to jakies znaczenie? Dziekeje z odpowiedz Cytuj
bandro Opublikowano 1 Lutego 2010 #5 Opublikowano 1 Lutego 2010 witam.nie musisz stosować obu wyjść . tak jak naopsał mecenas to tylko dla wygody instalatora.co do płaszcza to odpowiednia temeratura i nic się nie będzie działo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi