Brand2117 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Witam, mam problem ze sterownikiem od Ognika- od wczoraj sterownik przeszedł w jakby inny tryb- przy włączeniu pojawia się napis tloc PiD 2010, następnie komunikat -Pd-, podajnik załącza się na kilka sekund i wyskakuje komunikat "alarn podajnica". I tak za każdym razem przy włączeniu. Mogę zmienić ustawienia przytrzymując plus (albo minus i wpisując kod serwisowy), ale te ustawienia wyglądają zupełnie inaczej np. P. można było zmienić od -9 do 9, a teraz od 7 do ponad 300. Czy można zresetować sterownik, żeby wrócił do normalnego trybu pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieklorz Opublikowano 15 Kwietnia 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Przełączyłeś sterownik na obsługę tłoka. Urządzenie jest tak stare, że nie wiem czy ktoś pamięta jego obsługę. Bez instrukcji czy kontaktu z producentem pewnie się nie da. Na bank w trybie serwisowym są do wyboru numery softu od bodajże numeru 8 wchodziły dane konstrukcje tłokowe. Wejście do trybu serwisowego zmieniało się z biegiem lat i zmian softów Zatem najlepiej obsługę po latach znasz Ty sam i pytanie co nagrzebales przypadkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.