Greg74 Opublikowano 24 Grudnia 2019 #1 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Witam w ten wigilijny wieczor :) Kociol posiadam 6 lat , i wszystko bylo w porzadku , miesiac temu wymienilem dmuchawe i slimaka i od tego czasu nie umiem go ustawic , Stare ustawienia nie dzialaja. Albo zlapie temperature i caly popielnik jest pelny niespalonego wegla albo nie lapie temp i sie prawie dobrze spala. Kiedys mialem takie ustawienia. Czas pomiedzy podawaniem 46 s moc dmuchawy 139 i na dole przy dmuchawie zamkniete. Zapobieganie wygasaniu kotla 70 m Podtrzymywanie - 2 Tu jeszcze link do instruckcji sterwonika Powoli nie wiem jak ustawic :( moze ktos pomoze dzieki i Wesolych swiat
maly11111 Opublikowano 24 Grudnia 2019 #2 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Witam paliwo suche ? I czy wymieniles dmuchawe na taka sama moc,typ i slimak z tego samego materialu bo chyba zeliwny bardziej mieli wegiel niz stalowy tak mi sie wydaje
Greg74 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor #3 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Wszystko identyczne jak przedtem.
Zbyszko125 Opublikowano 27 Grudnia 2019 #4 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ewidentnie dmuchawa nie jest o tych samych parametrach, a i slimak może mieć nieco inny skok, i już te same.parametry sprzed wymiany biorą w łeb. Od nowa trzeba dobrać nastawy.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Greg74 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor #5 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dzieki :) dalem wiecej na dmuchawie i juz smiga
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.