Marcela Opublikowano 5 Listopada 2019 #1 Opublikowano 5 Listopada 2019 Witam mam problem gdyż z dnia na dzień przestało mi grzać wodę a grzejniki gorące instalacja jest stara centralne ogrzewanie co robić woda lodowata
pastor Opublikowano 5 Listopada 2019 #2 Opublikowano 5 Listopada 2019 Nie No tak to my Japonii nie zbudujemy. Na tak postawione pytanie odpowiedz jest jedna. Wezwać fachowca. Do domu. Jak my tu mamy ci pomoc przy tej ilości danych które zostały podane?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marcela Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor #3 Opublikowano 5 Listopada 2019 może jakaś podpowiedz, czy może się tak dziać przez zapowietrzenie ogrzewania,bojlera czy pradownicy. ?
Zbyszko125 Opublikowano 5 Listopada 2019 #4 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zapowietrzenie ogrzewania,bojlera czy prądownicy? Nie no ....... Koleżanka da może jakieś fotki tego ogrzewania( sic!), bojlera czy prądownicy( sic!) , może choć z tego coś się uda ustalić. Bo z treści to nikt nie ma szklanej kuli aby cos wywróżyćWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.