Pawełoel Opublikowano 4 Listopada 2019 #1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam wszystkich posiadam pięć dwufunkcyjny beretta ciao green w mieszkaniu 35m jak polecacie go ustawić by było jego użytkowanie jak. Najtańsze w sezonie grzewczym
mkaczko Opublikowano 4 Listopada 2019 #2 Opublikowano 4 Listopada 2019 Glupio stwierdzePrzeciez to kociol gazowy, wiszacy co ma ustawienie do spalania, przeciez bedzie tam gdzie przylacze i kominWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Pawełoel Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor #3 Opublikowano 4 Listopada 2019 Dokładniej mi chodziło czy można go jakoś ustawić względem grzania czy ustawiać na większą temperaturę żeby się szybciej nagrzalo i sie sam będzie wylanczal szybciej czy może mu lepiej ustawiać mniejsza temperaturę a grzanie będzie trwało dłuższy czas.. Chyba zostałem źle zrozumiały we wcześniejszym pytaniu
mkaczko Opublikowano 4 Listopada 2019 #4 Opublikowano 4 Listopada 2019 Na tych 35 metrach ile masz kaloryferow i jakieWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Pawełoel Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor #5 Opublikowano 5 Listopada 2019 3 stalowe wielkościowo wedlug pomieszczeń najdalej od termostat to jest pokój jest największy około 140cm następnie maly pokój około 60cm i kuchnia 70-80cm do tego w lazience standardowo drabinka
mkaczko Opublikowano 9 Listopada 2019 #6 Opublikowano 9 Listopada 2019 Jesli masz na kazdym glowice to ja bym ustawil 56 stopni na kotle i albo 3 albo 3,5 na glowicach zalezy jak lubisz Jesli masz termostat pokojowy to co masz na kaloryferach ??? Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.