Marr7799 Opublikowano 13 Października 2019 #1 Opublikowano 13 Października 2019 Witam.Jestem tu po raz pierwszy i mam problem z ustawieniami pieca Kostrzewa twin bio luxury ne 12kw.Moze jest ktoś że świętokrzyskiego kto ma taki piec i mógłby pomóc?oczywiście każda pomóc będzie miłe widziana.pozdrawiam.
mirgr Opublikowano 2 Listopada 2019 #2 Opublikowano 2 Listopada 2019 W dniu 13.10.2019 o 07:18, Marr7799 napisał: Witam.Jestem tu po raz pierwszy i mam problem z ustawieniami pieca Kostrzewa twin bio luxury ne 12kw.Moze jest ktoś że świętokrzyskiego kto ma taki piec i mógłby pomóc?oczywiście każda pomóc będzie miłe widziana.pozdrawiam. Witam, posiadam taki piec już od ponad roku wiec jak masz jakieś pytanie to spróbuje Tobie pomoc.
Marr7799 Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor #3 Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam.czy. masz bufor do niego?
Gość Trener40 Opublikowano 2 Listopada 2019 #4 Opublikowano 2 Listopada 2019 Kolego Marr7799... Działasz po omacku i żadne podane ustawiania od innego użytkownika Ci nie pomogą... Napisz o co Ci chodzi, a najlepiej wstaw zdjęcia z instalacji + schemat. Opisz problem i wtedy oczekuj pomocy. Wcale się nie dziwię, że nikt nie pisze w tym temacie, bo ludziom po prostu przestały działać kryształowe kule.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.