Hentacap Opublikowano 8 Kwietnia 2019 #1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Cześć, wybieram się prawdopodobnie w weekend majowy w okolice Bielska, ogólnie Podbeskidzie. Czy jest ktoś z tych okolic i powie mi czy tak poza górami mogę znaleźć tam w okolicy jakieś fajne atrakcje?
kansy Opublikowano 23 Kwietnia 2019 #2 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 W sumie to lepiej zmienić miejscówkę bo tam aż tylu atrakcji nie ma.
Krzychk75 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 #3 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Mogę polecić: 30km od Bielska - Park miniatur w Inwałdzie, Energylandia w Zatorze, Park dinozaurów w Zatorze a z innych atrakcji to kaskada Soły czyli Międzybrodzie Bialskie, Żywieckie, Tresna albo góra Żar ze zbiornikiem na szczycie dla elektrowni szczytowo-pompowej. Udanego Weekendu!
Remi3 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 #4 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Samo Bielsko jako miasto jest też bardzo ładne - warto przespacerować się wieczorem po rynku. Polecam też Szyndzielnię + (niedaleko) zalew goczałkowicki i ogrody Kapias.
Hentacap Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor #5 Opublikowano 9 Lipca 2019 Ostatecznie byliśmy w Zakopanem. Patrzyłem po internecie ale jak na np. na tej stronie internetowej zobaczyłem aż 7 atrakcji i niektóre o dyskusyjnym poziomie to rzeczywiście postanowiliśmy zmienić lokalizację, było świetnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.