petere Opublikowano 25 Lutego 2019 #1 Opublikowano 25 Lutego 2019 Cześć, wynajmuje mieszkanie w Poznaniu, od początku borykam się z piecem gazowym tutaj zamontowanym. Wcześniejsze problemy zostały rozwiązane, ale od pewnego czasu nie podgrzewa wody, grzejniki też nie grzeją, odnoszę wrażenie jakby nie chodził jednak nie wyświetla się żaden komunikat błędu. Ciśnienie w piecu jest na poziomie 1.5-2. Piec Immergas nie wiem jak model. Wcześniej jak wszystko chodziło to świeciła się ta pierwsza lampka, tak mi się przynajmniej wydaje, a teraz wygląda to tak, jeszcze zaczęła migać ta 3 lampka. Ktoś jest w stanie powiedzieć czy da się zażegnać problemu bez pomocy serwisanta ?
tommy07 Opublikowano 25 Lutego 2019 #2 Opublikowano 25 Lutego 2019 Kurcze może to banalne ale wychodzi na to , że sterownik nie łączy się z kotłem , na sterowniku nie mruga Ci ikona wymiany baterii?
petere Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor #3 Opublikowano 25 Lutego 2019 Baterie właśnie wyminiełem ale nic nie pomogło nadal miga ta 3 lampka, nic się nie zmieniło
tommy07 Opublikowano 25 Lutego 2019 #4 Opublikowano 25 Lutego 2019 Kurcze to chyba parowanie ci się posypało , jak mruga trzecia lampka ta z ikonką antenki.
petere Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor #5 Opublikowano 25 Lutego 2019 co to znaczy i w jaki sposób temu zaradzić ? konieczny jest serwisant ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.