Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki oto piec:https://allegro.pl/oferta/piec-kominek-koza-z-plaszczem-wodnym-10kw-b1e-6303966855

Mój problem polega na tym, że już mi brak pomysłów jak go podłączyć najpierw cały układ się zapowietrzał a teraz nie ma już powietrza w układzie ale ciepła woda nie idzie na grzejniki dochodzi kawałek do zasilania i dalej nie idzie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)

Narysuj jak masz to podłączone / tak jak na schemacie z linku jest źle pompa może "wpadać w kawitację" dlatego było powietrze, co teraz ciężko bez szklanej kuli. Poczekaj zaraz któryś z praktyków tu zawita więc coś maluj do tego czasu.

poz Hermogenes 

Edytowane przez Hermogenes
zrobiłem byka gramatyka zjadłem ę

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.